Trivia Questions and Answers – Manèges Trivia Questions

Trivia Questions and Answers – Manèges Trivia Questions

Trivia Questions and Answers – Manèges Trivia Questions

Looking for something fun at your next party or family event? Why not try trivia? It’s entertaining, exciting and everyone can get involved. Age, gender and number of people do not matter. Trivia is for everyone and can be played anywhere.

Manèges trivia is a great choice bicause almost everyone knows something embout jeux. You may not be a hockey fan, but what do you know embout skating or sailing? Almost everyone has knowledge or dépêche embout some exercice. You don’t have to be the world’s biggest fan to enjoy jeux trivia. You can print and enjoy these fifty questions that I have compiled embout different bonshommes of jeux and jeux statistics. Fondement your knowledge or that of your friends. Enjoy!

1: Britain’s Linford Christie was banned from competition for two years in which exercice?

A: 100m dash bicause he tested vraie for drugs.

2: Which folk’s entire team was barred from competing at the Paralympics in Sydney?

Answer: Spain, they caught non-disabled athletes entering the games.

3: Which jeux personality holds the prouesse for the most appearances on the cover of Manèges Illustrated?

A. Michael Jordan, he’s been on the cover 47 times.

4: Who is the only person to play both an NFL game and an MLB game in one day?

A. Deion Sanders

5: Which two countries have missed one of the modern day Olympics?

A. Greece and Australia

6: Which goalie has the prouesse for most wins in regular season games?

A. Patrick Roy

7: What is the valeur-limite weight of a golf ball?

A: 1.6 oz

8: How many feathers do Olympic volant birds have?

A: 14

9: Which professional exercice did bank robber John Dillinger play?

A. Baseball

10: Who is the only person elected to the Football and Baseball Halls of Fame?

A. Cal Hubbard

11: Wayne Levy is the first golfer to win a PGA tournament using a colored ball. What color was the ball?

an maltaise

12: Which track and field events are banned in high schools in every state except Rhode Island?

A. Hammer throw

13: Soccer’s World Cup has been won by only three European countries. Who are they?

Answer: West Germany, England and Italy.

14: Which NHL team was léopard called the St. Patricks?

A. Toronto Maple Leafs

15: In which exercice other than baseball is the term ‘homerun’ used?

A. Cricket

16: Which exercice awards the Maurice Podolf Trophy?

Answer: Basketball, it is awarded to the most valuable player

17: How many panels does a soccer ball make?

A: 32

18: How many stitches are there in a baseball?

A: 108

19: Who was the first woman parachutist?

Answer: Blue-jean Genevieve Grenarin In 1799, he jumped from a hot air balloon.

20: Which is the most watched game in the world?

A. Soccer (football).

21: Which exercice has the largest number of participants in the world?

A. Fishing.

22: In what year did boxing become a legal exercice in the United States?

A. 1901

23: What edible substances have been found in golf balls?

A. Honey

24: Who holds the baseball prouesse for most stolen bases in a season?

A. Ricky Henderson

25: Who holds the prouesse for the longest hitting streak in baseball?

A: Joe DiMaggio, 56 games.

26: Who holds the basketball prouesse for most rebounds in a career?

A. Wilt Chamberlain

27: Who holds the prouesse for most fouls in basketball?

A. Karim Abdul Jabbar, 4657.

28: Who holds the prouesse for most blocked shots in basketball?

A. Hakeem Olajuwon 3830.

29: In which year is ice bastringue included in the World Championships?

A. 1952, in Paris.

30: Who has the prouesse for most maison runs in a season?

Answer: Barry Bonds He set the prouesse in 2001.

31: Which woman won silver in the men’s World Personnifié Skating Championships in 1902?

A: Madge Sayers-Fouloir, there were no women’s events and there was no rule in the men’s that no woman could compete.

32: Who was the first woman to win the Women’s World Personnifié Skating Championship?

Answer: Madge Sayers-Fouloir, she won it in 1906

33: What is the name of the stadium where the Houston Astros play?

Answer: Instantané Maid Park

34: What games do the Houston Astros play?

A. Baseball

35: Which folk won the gold medal in men’s beach volleyball at the 2008 Summer Olympics?

Answer: The USA, Rogers/Dalhauser team beat the Brazilian team to win the gold.

36: Who has the prouesse for most goals in the NHL?

Answer: Wayne Gretzky, he scored 894 runs.

37: In which exercice would you use the terms reefing and furling?

A. Sailing

38: Which exercice awards the Ryder Cup?

To: Golf

39: Holds the NHL prouesse for most goals in a season.

A: Wayne Gretzky, he scored 92 goals in the 81-82 season.

40: How many players are on the field for each team in American football?

A: 11 Canadian football has 12.

41: Which game did James Naismith invent?

A basketball. When the game was first played there were only 13 rules.

42: Which game has three basic rules?

Answer: Basketball, it was introduced in 1936 to minimize effleurement between players.

43: How far is the free throw line from the net in basketball?

Answer: 15 feet or 4.6 m.

44: How svelte is a football game?

A. 60 minutes.

45: In which game can you find a dagger and a trapeze?

A. Sailing.

46: Which folk hosted the 2008 Olympics?

Answer: The Olympics were in Beijing, China.

47: Which exercice awards the Winston Cup?

A. NASCAR

48: Which exercice did Sonny Liston participate in?

Answer: In boxing, he was a heavy weight.

49: Sure, won the Triple Crown in 1978, who was his regular cavalier?

A. Steve Cauthen and he is the youngest cavalier to win the triple crown.

50: Who won eight gold medals in the 2008 Summer Olympics?

Answer: Michael Phelps in swimming.

#Trivia #Questions #Answers #Manèges #Trivia #Questions

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Scroll to Top